Websitesi açıldı

22.04.2014 20:56

Teknoloji

Hedefe Yönelik, Yenilikçi, Kullanımı Kolay, Kazandıran Teknoloji ve Pazarlama

Günümüzde global gayrimenkul piyasasında var olmak ve başarılı olmak için en son teknolojiyi ve pazarlama araçlarını kullanıyor olmanız gerekir. Keller Williams'ta "Danışmanlarımızın Markası" bizim için önde gelir - aslında SİZ bizim için önde gelensiniz. Bu, çalışmalarınızda teknolojiyi stratejik olarak rahatça kullanmak ve işinize her yönüyle güç katmak için teknoloji desteği almanız anlamına gelir. Pazarlama alanında da teknolojinin önemini kavramış olan KW Worldwide, sizlere işinize güç katacak bir Teknoloji ve Pazarlama Platformu sunar.

KW Pazarlama ve Teknoloji Platformunda Yapabilecekleriniz

KW Müşteri ve Portföy Veri tabanı ile ipucu yaratma

Hedefimiz; müşteriler ile aranızda olabilecek en hızlı bağlantıyı kurmaktır.  KW Türkiye'ye ait websitesi - İlgili Bölge Müdürlüğü'ne ait websitesi - Danışmana özel websitesi  üçlemesi, size ve Danışmanlarınıza internet üzerinden yapacağınız her işlem için güçlü ve etkin bir destek sağlayacaktır.

Yerel İnternet Yapısı ve Senkronizasyon

Sizlerin ve Danışmanlarınızın Internet platformunda güçlü bir biçimde var olabilmeniz ve internetteki gayrimenkul aramalarında müşterilerin başlıca arama noktası haline gelebilmeniz için, bu siteler ihtiyaca göre uyarlanabilecek ve ulusal anlamda etkin web siteleri ile senkronizasyonu sağlanmış olacaktır.

Portföyler

Keller Williams Portföy Sistemi

Keller Williams Portföy Sistemi, dünya çapında tüm portföyleri bir araya getirmenize olanak sağlayan bir girişimdir. Bu sistem, danışmanların portföy verilerini sahiplenmelerini ve kontrol altında tutmalarını garantilerken, portföylerine internet üzerinde maksimum görünürlük de kazandırır.

Benim Portföyüm, Benim İpuçlarım
Danışmanlar portföy sahibi olmak için çok çalışırlar ve bu portföylerden gelecek ipuçlarını sonuna kadar hak ederler. İşte bu yüzden KW ağındaki ipuçları, portföyün sahibi olan Danışmana doğrudan iletilir.

Altyapı ve Destek

eEdge, Keller Williams tarafından geliştirilen, ilk yapılan telefon görüşmesinden işlem kapanışına kadar yaşanan tüm süreçlerde çözüm ortağınız olan bütünsel bir yazılımdır. Konu Pazarlama olunca Keller Williams Markasının işinizi geliştiren en büyük unsur olduğunu aklınızda bulundurun. Tüm pazarlama gereklerinizi de içeren bu sistem, KW ofislerine ve Danışmanlarına özel, alıcılar ve satıcılar açısından güçlü bir rekabet üstünlüğü sağlayan entegre bir teknolojik platformdur.

KW Web siteleri ağı, portföylerinizi tüm dünyaya açma olanağı verir ve bu sayede KW ofislerinin ve danışmanlarının etkin bir piyasa payına sahip olma imkanı verir.

Geri

İletişim

KWAYSUNATASEVER
keller williams çekmeköy

05350189797

© 2014 Tüm Hakları Saklıdır.

Ücretsiz web sitesi oluşturun!Webnode